Adequa ha estat reconeguda pel diari Via Empresa com una empresa líder en la nova era del Real Estate digital i sostenible.

Entre d’altres, reconeix les iniciatives dutes a terme per la gestora immobiliària per generar canvi i fer projectes que respectin el medi ambient. A més, remarca l’aposta d’Adequa per crear línies de negoci alternatives que aportin valor d’especialització i que demostren la seva voluntat per reinventar-se i generar un major impacte a través de les seves activitats.

En la noticia, Via Empresa destaca l’aposta pel l’indústria 4.0, on Adequa lidera el projecte de construcció del D-hub Òdena, el primer campus de datacenters alimentat per energia 100% verda certificada amb generació d’origen local. Aquest sector ja que és la responsable del desenvolupament del data center construït a Sant Boi de Llobregat i que estarà operat per EdgeConnex, un dels líders mundials en serveis de centres de dades.

A més, el mitjà de comunicació ha destacat també l’aposta d’Adequa pel build to rent, un nou model residencial basat en la construcció d’habitatges amb serveis comuns concebuts exclusivament per ser llogats, amb la promoció que té projectada a Sabadell.

Llegeix la noticia completa aquí.