EQUIP

La firma té la seva seu a Barcelona i es beneficia d’un equip diligent de 15 professionals amb experiència local i una visió global en un ampli espectre d’actius.

ADEQUA compta amb un equip multidisciplinari en l’àrea tècnica, comercial i financera.

Els Socis Fundadors han conclòs amb èxit el desenvolupament, gestió i inversió d’una gran varietat de projectes immobiliaris a Espanya amb actius valorats per sobre dels 3.000 milions d’euros, a través d’una experiència acumulada de 75 anys a posicions anteriors. A més, el nostre enfocament en el sector immobiliari es beneficia d’una experiència internacional diversificada assistint al tancament d’una àmplia varietat de transaccions en les principals jurisdiccions europees i del coneixement dels principals “players” del nostre sector.

Adequa-mario-sanz

MARIO SANZ BERNAL

Soci
Cap de Desenvolupament

En Mario va ocupar diversos càrrecs de màxima responsabilitat per a diverses empreses acumulant més de 30 anys en el negoci de desenvolupament, construint més de 15.000 unitats residencials, oficines i centres comercials. Té una dilatada experiència en l’obertura de noves sucursals i mercats dins del sector immobiliari i és un reconegut professional immobiliari a Espanya. Els seus projectes s’estenen principalment per Catalunya, Madrid, València i Balears.
Abans de cofundar ADEQUA, en Mario va ser CEO de SACRESA abans de la compra de Metrovacesa i posteriorment CEO del grup cotitzat PARQUESOL (més tard Grup Sant Josep). Mario és Enginyer Industrial i Màster en Administració d’Empreses per la UPC, PDG i PADE per l’IESE Business School.

Adequa-pepe-singla

PEPE SINGLA PAREJO

Soci
Cap d’Inversions

Abans de cofundar ADEQUA, Pepe ha liderat el departament i l’estratègia immobiliària d’un dels grups constructors familiars més importants de Catalunya amb activitats a través de més de 50 empreses amb actius immobiliaris, concessions i participacions relacionades amb el sector empresarial. Va passar 5 anys gestionant fons d’inversió per a CGP i AEW Europe, amb seu a Londres. Té experiència en el camp de Private Equity Real Estate amb adquisicions d’actius, empreses i carteres immobiliàries en els principals mercats europeus.

En Pepe és Enginyer Industrial amb especialitat en Estructures i Construcció i té un Màster en Inversió Immobiliària de la CASS Business School de Londres i, més recentment, un Màster en Big Data de la Universitat de Cambridge.

Adequa-Soci1

JOSEP SINGLA BARCELÓ

Soci
Cap de Relacions amb el Client

En Josep és un empresari consolidat amb una carrera que va començar fa 50 anys amb la creació d’un important grup de construcció i promoció a Catalunya, amb una base de projectes àmplia i multidisciplinar que supera en més de 1.000 projectes finalitzats amb èxit. També ha fundat i dirigit altres empreses, amb un enfocament paral·lel al negoci de la construcció, com promocions immobiliàries, concessions, energies renovables, habitatges socials, poliesportius, residències de gent gran i altres negocis relacionats.
Actualment, Josep està present en els consells d’administració d’altres nombroses societats en què participa. Josep és Enginyer Industrial i és un professional que aporta un gran coneixement a la plataforma de gestió.